PMcoaching

Samenwerking is de sleutel tot elk succes

Wat is PMcoaching

Een gespecialiseerd bureau in training en coaching  voor SAMENWERKEN in projecten en programma’s en andere organisaties. Van gestructureerd en methodische werken tot de benodigde vaardigheden om effectief en succesvol te zijn.

 

Achtergrond

Na 12,5 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een diversiteit aan klanten in het veld van Project en Programma Management in dienst van een werkgever is het tijd om dit voort te zetten onder de vlag van PMcoaching als freelance trainer en coach.

Kenmerk van Mark is zijn directheid en aanstekelijke enthousiasme. Dit gekoppeld aan zijn positieve grondhouding, energie en zijn echte interesse in mensen maakt hem tot een persoonlijkheid die graag mensen een stap verder helpt.

In zijn trainingen  en workshops draait het om interactie en pragmatisch toepassen van modellen en theoretische concepten; zodat het Gezond Boeren Verstaand (GBV) zegeviert boven de academische discussie.

Als Coach is hij in staat om voor, naast en achter de coachee plaats te nemen, zodat deze in staat is om weer in-charge & in-control te komen van zijn/haar situatie.

Middels spiegelen, confronteren, uitdagen, relativeren en een gezonde dosis humor en zelfspot maakt hij trainen tot entertrainen.  In zijn rol als coach is hij klankbord, spiegel, luisterend oor,  hofnar, steun en toeverlaat.

Alles staat in dienst van het leerproces, het ontwikkelen van benodigde competenties, om de mens een stap verder helpen.

De uitdaging is om de benodigde kennis en vaardigheden zo dicht mogelijk te laten landen bij de deelnemer en/of coachee. Zodat het voor hem/haar eenvoudig is om het benodigde mee te nemen en vervolgens zelf toe te passen.

Geaccreditteerd Trainer

PRINCE2® en Management of Risk (M_o_R® )

Mark Kouwenhoven is een ervaren Management Trainer in:

· Opstarten, doorstarten en verbeteren van Samenwerking

· Methodische trainingen in Project–, Programma- en Risico Management

· Begeleiden en toepassen van Business Simulaties

· Persoonlijke vaardigheden voor werken in projecten en programma’s

· Gebruik en toepassen van creatieve denktechnieken

(brainstormen, out-of-the-box thinking, denkhoeden van de Bono etc.)

· Opleiden voor certificering in PRINCE2, M_o_R, MSP, IPMA-C en IPMA-D

 

PRINCE2®, M_o_R®, MSP® are Registered Trade Marks of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries