PMcoaching

Samenwerking is de sleutel tot elk succes

Alle trainingen zijn maatwerk en worden afgestemd en opgebouwd via de leerwensen van de  deelnemers en de aandachtspunten van uw organisatie. Voor het succesvol helpen veranderen van uw organisatie is het van belang om de theorie/vaardigheden in de juiste context te plaatsen. Daarom wordt er een intake gedaan om casuistiek en voorbeelden uit  uw praktijk te verzamelen.

De theoretische modellen en best practices worden gebruikt om te reflecteren op uw praktijk situaties. Daarnaast worden er eigen praktijkvoorbeelden gegeven om de theorie te verhelderen. Trainingen worden zowel in het Nederlands als Engels uitgevoerd.

De opdrachtgever wat kan en mag die verwachten van zijn projectmanagers. En hoe kan je effectiever zijn als opdrachtgever en/of stuurgroeplid.

Projectmanagement voor opdrachtgevers

Trainingen

Voor de volgende maatwerk trainingen bent u hier aan het juiste adres.

PRINCE2® Foundation

PRINCE2® Practitioner

PRINCE2® Management Overview

Als Associate van Project Associates kunnen volledige certificeringstrajecten aangeboden worden

Deze maatwerk training IPMA wordt afgestemd op uw behoefte. De aandachtspunten voor verbetering van Projectbesturing worden uitgebreid en expliciet in de training behandeld. Dit gebeurt adhv uw eigen casuistiek. Het restant kan via studieadvies en zelfstudie gedaan worden. Zo slaat u twee vliegen in 1 klap én specifieke leerwensen ingevuld én certificering van uw medewerkers mogelijk gemaakt.

M_o_R® Foundation

M_o_R® Practitioner

M_o_R® Overview

Management of Risk is een kapstok en dialect voor risico management. Het is een enterprise risk management best practice die van toepassing is op elk niveau in uw bedrijf (strategisch, programma, project, operationeel)

IPMA trajecten: IPMA-C en IPMA-D

M_o_R® Management of Risk

In samenwerking met meerdere ATO’s kan dit certificeringstraject aangeboden worden

PRINCE2® projectmanagement